Gravdalshagen

Gravdalshagen som består av 9 leiligheter i varierende størrelser ligger sentralt, men likevel i landlige omgivelser i Gravdal. I Gravdal bor du en kort kjøretur, cirka 10 minutter, unna Bergen sentrum. Kjører du ikke selv har bussrute nr. 17 hyppige avganger til sentrum. Nærmeste holdeplass er bare noen få minutter unna, ved Plantasjen. Nærområdet har likevel alt du trenger i hverdagen, med sykkelavstand til Rema 1000 og Laksevåg senter.

Det er ellers et godt utvalg av barnehager i nærområdet, og for de litt større barna er nærmeste skoler Nygårdslien og Holen skole. Også Laksevåg videregående skole er i nærheten.

Gravdal har mye historie, og er et spennende område å ferdes i. For den aktive er området ypperlig, med blant annet fine turer til Kvarven og Lyderhorn. Her får man et dypdykk inn i norsk krigshistorie, men i god kombinasjon med nydelig utsikt over blant annet Byfjorden og Askøy. Er det ønskelig å delta i organisert idrett, kan både voksne og barn være med i eksempelvis Laksevåg Turn- og Idrettslag, som driver med blant annet fotball, friidrett og turn. Byggearbeidet er igangsatt og innflytting er planlagt til sommeren 2021.  

Prosjektet er utviklet av Optibo Utbygging AS, og tegnet av En Til En Arkitekter AS.